Folketinget — Europaudvalget

Christiansborg, den 6. juli 2006

 

OMTRYK 22/8-06

Udvalgsrejsen er aflyst

 

Til

udvalgets medlemmer og stedfortrædere.

 

Udvalgsrejse til Bulgarien den 16 - 18. oktober 2006 

Europaudvalget har på baggrund af en tidligere invitation fra det bulgarske parlament besluttet at arrangere en udvalgsrejse til Bulgarien den 16.- 18. oktober 2006 (i efterårsferien). Rejsen var oprindeligt planlagt til at finde sted i foråret, men måtte dengang udsættes pga. udvalgets travlhed med tænkepauseaktiviteterne.

Der er lagt følgende rejseplan for besøget:

Afrejse Kastrup mandag den 16/10 2006 kl. 10.10 med ankomst til Sofia via
Budapest kl. 15.25. Returrejse Sofia onsdag den 18/10 2006 kl. 16.10 med ankomst til Kastrup via Budapest kl. 19.35.

Formålet med rejsen er at besøge Europaudvalgets bulgarske søsterudvalg, at give udvalgsmedlemmerne mulighed for at opleve Bulgariens forberedelser til EU-medlemskab. Foruden møder med parlamentsudvalg og regeringsmedlemmer vil programmet således vægte samtalepartnere fra civilsamfundet.

Der forelægger endnu ikke noget program for besøget, men det er aftalt, at de bulgarske værter tilrettelægger besøget i parlamentet, mens den danske ambassade varetager planlægningen af det øvrige program.

Det bemærkes, at Kommissionens næste monitoreringsrapport om Bulgarien forventes at forelægge ultimo september, og at regeringen ventes at genfremsætte lovforslaget om Danmarks ratifikation af Bulgarien og Rumæniens EU-tiltrædelse til oktober.

Tilmelding til rejsen bedes ske ved at udfylde vedlagte tilmeldingsblanket og returnere denne til Europaudvalgets sekretariat senest onsdag den 9. august

 

Med venlig hilsen

Lone Boelt Møller
Udvalgssekretær