EU-Oplysningens abonnementservice

Abonner på nye dokumenter på EU-Oplysningens hjemmeside. Du vælger selv hvilke slags dokumenter, du ønsker at abonnere på. F.eks. kan du vælge at abonnere på nye forslag fra Kommissionen eller nye Europaudvalgsbilag.

For at kunne tegne et abonnement på nyheder og dokumenter fra Folketinget skal du oprette en profil. I profilen indgår oplysninger om dit navn, din e-mail adresse og hvilke typer af dokumenter, du ønsker at tegne abonnement på. Ved at oprette en profil giver du samtykke til, at Folketingets Abonnementsservice må behandle de oplysninger, du har indtastet i profilen. Vi behandler kun disse oplysninger i vores it-system for at kunne sende dig de nyheder og dokumenter, som du har tegnet abonnement på. Oplysningerne bliver ikke videregivet til andre og de bliver ikke anvendt til andre formål. Vi gemmer oplysninger om, hvilke nyheder og dokumenter du har modtaget i abonnement i 30 dage.

Du kan nemt se, hvilke oplysninger du har givet os og ændre eller afmelde dit abonnement. Det gør du ved at se, ændre eller slette din profil og de valgte abonnementer på eu.dk.

Spørgsmål & svar


Søg i alle spørgsmål og svar
Stil dit eget spørgsmål

Stil dit eget spørgsmål til EU-Oplysningen. Vi svarer som udgangspunkt inden for 24 timer.

Ring til os på
Tlf: +45 3337 3337
Stil os et spørgsmål
Bestil publikationer fra EU-Oplysningen
Følg os på Facebook
Følg os på Twitter
Folketingets cookiepolitik