L 126 Forslag til lov om ændring af lov om Ørestaden m.v.

(Opløsning af Østamagerbaneselskabet I/S).

Af: Transport- og energiminister Flemming Hansen (KF)
Udvalg: Trafikudvalget
Samling: 2005-06
Status: Stadfæstet

Spørgsmål

83 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
L 126 - spørgsmål 1 Spm. om det havde været fornuftigt, hvis man ifm. kommunalreformen havde etableret 2 trafikselskaber på Sjælland m.v., til transport- og energiministeren.
spm 1 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 2 Spm. om det havde været fornuftigt, hvis man havde udarbejdet helhedsplanen for trafikbetjeningen i hovedstadsområdet, før man udbygger metroen, til transport- og energiministeren.
spm 2 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 3 Spm. om letbaner - fra hovedstadens forstæder ind til metroen, til transport- og energiministeren.
spm 3 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 4 Spm. om andre partier end de, der har indgået forlig om metro cityringen kunne indgå i de kommende forhandlinger om helhedsplanen for trafikbetjeningen i hovedstadsområdet, til transport- og energiministeren.
spm 4 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 5 Spm. om den gæld Københavns Amt har optaget i forbindelse med sit engagement i metroprojektet m.v., til transport- og energiministeren.
spm 5 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 6 Spm. om hvordan problematikken om den gæld amtet har optaget i forbindelse med metroprojektet, skal håndteres, til transport- og energiministeren
spm 6 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 7 Spm. om anlægsudgifterne for metroens 3 første etaper, til transport- og energiministeren
spm 7 (pdf-version)
Html-version
Indskannet 14/3-06, 3 sider (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 8 Spm. om, hvorfor Københavns Amt ikke har krav på at få sit indskud tilbagebetalt ved nedlæggelsen af amtet, til transport- og energiministeren
spm 8 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 9 Spm. om, hvorfor regeringen ikke har søgt en forhandlingsløsning om den fremtidige placering af Københavns Amts ejerandel, til transport- og energiministeren
spm 9 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 10 Spm. om amtets ejerandel af metroens 3. etape m.v., til transport- og energiministeren.
spm 10 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 11 Spm. om ministeren ikke er enig i den måde aktiver og passiver ellers fordeles på i medfør af procedureloven m.v., til transport- og energiministeren.
spm 11 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 12 Spm. om særbehandling af metroen skyldes hensynet til, at staten som medejer ikke vil have forøget sin gæld yderligere m.v., til transport- og energiministeren.
spm 12 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 13 Spm. om den tilhørende gæld behandles anderledes end amternes ejerandele i privatbanerne m.v., til transport- og energiministeren.
spm 13 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 14 Spm. om hvorfor Københavns Amts ejerandel i metroen og den tilhørende gæld skal behandles anderledes end amternes ejerandele i HUR’s trafikvirksomhed m.v., til transport- og energiministeren.
spm 14 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 15 Spm. om metroens økonomi ikke kan tåle, at fordelingen af aktiver og passiver bliver ligesom i resten af landet, til transport- og energiministeren.
spm 15 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 16 Spm. om Københavns Amt i stedet for selv at optage lån kan bede selskabet om at optage lån til finansiering af amtets indskud i 2006, til transport- og energiministeren.
spm 16 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 17 Spm. om overvejelserne om at give region­er­ne samme mulighed for at omlægge lån, som gælder for kommunerne, til transport- og energiministeren.
spm 17 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 18 Spm. om hvorledes regeringen agter at kompensere de myndigheder, der overtager Kø­ben­havns Amts gæld, for de manglende driftsindtægter, til transport- og energiministeren.
spm 18 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 19 Spm. om hvilken af regionens tre kasser der skal finansiere Region Hovedstadens overtagelse af 74% af Købehavns Amts gæld vedr. metroen, til transport- og energiministeren.
spm 19 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 20 Spm. om regeringen i fremtidige forhandlinger om regionernes økonomi vil kompensere Region Hoved­staden for merud­gifterne til afvikling af metrogælden, til transport- og energiministeren.
spm 20 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 21 Spm. om hvorfor og med hvilken hjem­mel Københavns Kommune har optaget sin andel af Ørestadsselskabet som et aktiv i sit regn­skab for 2004, til transport- og energiministeren.
spm 21 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 22 Spm. om balancen for Østamagerbaneselskabet ikke er udtryk for selskabets kommercielle værdi, til transport- og energiministeren.
spm 23 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 23 Spm. om beregningerne i lovfor­slaget af Østamagerbaneselskabets værdi og fremtidige økonomi betyder, at amtet traf beslutning under falske forudsætninger, til transport- og energiministeren.
spm 23 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 24 Spm. om dette betalingsprincip tidligere har været anvendt ved offentlige kollektive investeringer f.eks. S-tog m.v., til transport- og energiministeren.
spm 24 (pdf-version)
Html-version
L 126 - spørgsmål 25 Spm. om baggrunden for denne udtalelse, idet den største belastning af denne gæld vil hvile på Region Hovedstaden, som jo bl.a omfatter borgerne i Frederiksborg amt og Bornholms Regionskommune, til transport- og energiministeren.
spm 25 (pdf-version)
Html-version
83 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200