Folketingets Trafikudvalg

Christiansborg

1240 København K

 

 

Dato

J.nr.

 

 

:

:

 

 

14. marts 2006 

500-15

 

 

Trafikudvalget har i brev af 10. februar 2006 stillet mig følgende spørgsmål 54 vedrørende L 126, som jeg hermed skal besvare.

./.         Svaret vedlægges i 5 eksemplarer.

Spørgsmål 54:

"Ministeren bedes fremsende et likviditetsbudget udelukkende for Østamagerbaneselskabet, hvor de økonomiske konsekvenser af forliget om metrocityringen er lagt til grund (betaling pr. passager), samt hvor det fremgår, -hvor stor en del af valutakursreguleringen, der tilfalder Østamagerbaneselskabet, -hvor store udgifterne til administration af Østamagerbaneselskabet er, -hvor store Østamagerbaneselskabets rentebetalinger (finansieringsomkostninger) er, -hvor store indtægter Østamagerbaneselskabet kan forvente af få fra banedriften, indtil gælden er tilbagebetalt og -hvornår selskabet er gældfrit."

Svar:

./.

 
Der vedlægges likviditetsbudget 2006 (februar 2006) for Østamagerbaneselskabet.

I de anførte anlægsomkostninger under kolonnen ”anlægsbudget” i likvi­ditetsbudgettet indgår samlede realiserede valutakurstab på ca. 15 mio. kr. til og med 2005. Valutakurstabene er opgjort som forskellen mellem valutakursen på kontrakttidspunktet og kursen på betalingstidspunktet.

 

Med venlig hilsen

Flemming Hansen