Folketingets Trafikudvalg

Christiansborg

1240  København K

Dato 11. april 2006  

J nr.             400-7

  

 

Trafikudvalget har i brev af 16. marts 2006 stillet mig følgende spørgsmål 1 (L 162), som jeg hermed skal besvare.

 

./.     Svaret vedlægges i 5 eksemplarer.

 

Spørgsmål 1:

 

" Indgår det areal, der kommer til at befinde sig mellem motorvejen og Jyllingevej – og som reelt bliver ubrugeligt til rekreative formål – i opgørelsen af det areal på 26 ha af Vestskoven, der inddrages ved anlæg af vejen? Hvis ikke bedes det oplyst, hvor stort et areal der er tale om, hvis man til det areal, der fjernes medregner det areal, der kommer til at befinde sig mellem motorvejen og Jyllingevej "

 

Svar:

 

Som det fremgår af mine svar af 5. april og 29. april 2005 på spørgsmål 29 og 85 fra Trafikudvalget (jf. TRU alm. del, 2004-2005, 2. samling) er der i opgørelsen af de 26 ha skov, der inddrages ved anlæg af 1. etape af Frederikssundmotorvejen, medregnet de arealer, der ligger inden for selve vejanlægget. Det vil sige, at arealer mellem ramper og mindre strimler efterladt skovbevoksning indgår i opgørelsen.

 

Skovarealet mellem 1. etape af Frederikssundmotorvejen og Jyllingevej indgår derimod ikke i opgørelsen, idet dette skovareal ikke vil blive ryddet som en del af lovforslagets projekt. Dette areal udgør ca. 8 ha skov.

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Flemming Hansen