Til lovforslag nr. L 171                            Folketinget 2005-2006

 

Ændringsforslag stillet den

 

 

 

 

Ændringsforslag

 

til

 

2. behandling af

 

Forslag til lov om ændring af lov om offentlige betalinger m.v. og lov om ændring af lov om bemyndigelse til optagelse af statslån, lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. og lov om

indkomst­beskatning af aktieselskaber m.v.

(Justering af Nemkontoordningen og reglerne om selvejende institutioners anvendelse af Statens Koncern Betaling/Offentligt Betalings System).

 

af finansministeren, tiltrådt af

 

 

Til titlen

 

1) Titlen affattes således:

 

”Forslag

 

til

 

Lov om ændring af lov om offentlige betalinger m.v., lov om ændring af lov om bemyndigelse til optagelse af statslån, lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. og lov om indkomst­beskatning af aktieselskaber samt lov om ændring af lov om arbejdsløsheds­forsikring m.v. og lov om

Arbejds­markedets Tillægspension

 (Justering af Nemkontoordningen og reglerne om selvejende institutioners anvendelse af Statens Koncern Betaling/Offentligt Betalings System)”.

 

[Konsekvens af ændringsforslag nr. 2]

 

Ny paragraf

 

2) Efter § 2 indsættes som ny paragraf:

 

Ӥ 01

 

I lov nr. 420 af 10. juni 2003 om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. og lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension (Aktiveringsydelse og ændringer som følge fremsættelsen af forslag til lov om en aktiv beskæftigel­ses­indsats), foretages følgende ændringer:

 

1. § 1, nr. 18 og 20, ophæves.

[Konsekvens af lovforslagets § 2]

 

Til § 3

 

3) § 3, stk. 3, affattes således:

”Stk. 3. § 1, nr. 6-15, § 2 og § 01 træder i kraft den 1. januar 2007.”

[Konsekvens af ændringsforslag nr. 2]

 

Bemærkninger

 

Til nr. 1 og 3

 

Forslagene er en konsekvens af ændringsforslag nr. 2.

 

Til nr. 2

 

Ændringsforslaget indeholder en formel konsekvensrettelse i lov nr. 420 af 10. juni 2003 om ændring af lov om arbejdsløshedsforsikring mv., som Beskæftigelsesministeriet er blevet opmærksom på efter høringsfristens udløb.

 

Forslaget er en konsekvens af, at bestemmelserne om arbejdsløsheds­kassernes anvendelse af Offentligt BetalingsSystem (OBS) i §§ 76 og 77 i lov om arbejdsløshedsforsikring nu foreslås ophævet, jf. lovforslagets § 2. Ved lov nr. 420 af 10. juni 2003 blev disse bestemmelser ændret, men ændringerne er endnu ikke trådt i kraft og foreslås nu ophævet sammen med bestemmelserne.

Â