Besvarelse af spørgsmål nr.<DOCUMENT_START> 29 af 19. april 2006 fra Folketingets Retsudvalg vedrørende forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven og forskellige andre love (Styrkelse af indsatsen for at bekæmpe terrorisme mv.) (L 217).

 

Spørgsmål nr. 29:

 

          ”Vil antallet/omfanget af anvendelsen af de enkelte nye bestemmelser i lovforslaget indgå i den orientering om erfaringerne med de foreslåede nye regler, som ministeren efter lovforslagets bemærkninger vil give Retsudvalget i 2009-10?”

 

Svar:

 

Som det fremgår af pkt. 1.5. i lovforslagets almindelige bemærkninger, finder Justitsministeriet det hensigtsmæssigt, at der efter en passende periode gøres status over erfaringerne med de foreslåede nye regler. På den baggrund vil Justitsministeriet i folketingsåret 2009-10 – det vil sige tre år efter lovforslagets gennemførelse – give Folketingets Retsudvalg en orientering herom.

 

Justitsministeriet har ikke pÃ¥ nuværende tidspunkt mulighed for at angive, hvad denne orientering mere præcist vil komme til at indeholde. Orienteringen vil imidlertid være sÃ¥ udførlig som muligt inden for de rammer, der følger af bl.a. hensynet til Politiets Efterretningstjenestes virksomhed.Â