Folketingets Finansudvalg

Finansministeren

 

Klausuleret udgave af Forslag til Finanslov 2007

Til medlemmerne af Folketingets Finansudvalg

Hermed oversendes Forslag til Finanslov 2007, finanslovpjecen ”Reformer og velfærd – finanslovforslaget for 2007”, Budgetoversigt 2 og Økonomisk Redegørelse, august 2006 i klausuleret format samt en række følgepublikationer.

Med henvisning til mit brev af d. 2. juni 2006 vil jeg gerne benytte lejligheden endnu engang at præcisere, at det er en klar forudsætning for en sådan klausuleret oversendelse, at der er tale om en personlig orientering af Finansudvalgets medlemmere, og at der er en accept af, at materialet er klausuleret og ikke må omtales før efter offentliggørelsen tirsdag d. 29. august 2006 kl. 10.00.

Jeg skal særligt henlede opmærksomheden på, at visse af oplysningerne i Forslag til Finanslov 2007, Budgetoversigt 2 og Økonomisk Redegørelse er omfattet af     § 36. i værdipapirhandelsloven om intern viden (insider-reglerne) jf. også tidligere brev. Hensynet til reglerne for lige adgang til information på de finansielle markeder vejer meget tungt, og jeg skal derfor påpege vigtigheden af, at klausuleringen overholdes.

Med venlig hilsen

Thor Pedersen