Text Box: j.nr. 06-066082
Dato : 

                                                                                                            

 

 

 

 

 

Til

                          Folketingets Lovsekretariat

 

 

Hermed sendes svar på spørgsmål S 5854 indleveret af Poul Erik Christensen (RV).

 

 

 

                          Kristian Jensen

 

 

                                                                              /Tina R. Olsen

 


Spørgsmål:

”Vil ministeren redegøre for, hvor store beløbene i rubrikkerne 351-355 har været i den udvidede selvangivelse for virksomheder i perioden siden 2001?”

 

Svar:

Det kan jeg desværre ikke.

 

Rubrikkerne 351-355 er nogle af de nye rubrikker, som er kommet til ved den netop gennemførte forenkling af hele proceduren omkring personligt erhvervsdrivendes selvangivelse, og som blandt andet omfatter afskaffelsen af det såkaldte virksomhedsskema og - fra og med selvangivelsen for indkomståret 2006 – afskaffelse af pligten for alle erhvervsdrivende til at indsende et regnskab.

 

Disse oplysninger findes derfor kun i den udvidede selvangivelse for indkomståret 2005 – ikke i de tidligere selvangivelser. Fristen for indgivelsen af selvangivelsen for 2005 er 3. juli 2006, og der vil gå noget tid, før alle selvangivelserne er indtastet.

 

Oplysningerne fandtes heller ikke i det gamle virksomhedsskema, hvor der alene var et felt (nr. 3870), som omfattede samtlige skattemæssige afskrivninger. Dette felt omfattede derimod ikke genvundne afskrivninger.