Folketingets Integrationsudvalg

Folketinget

Christiansborg

1240 København K

 

Dato:

29. maj 2007

Kontor:

Udlændingelovskontoret

J.nr.:

2007/4000-88

Sagsbeh.:

MMI

 

 

 

 

 

Integrationsministeriet sendte den 16. maj 2007 forslag til lov om ændring af udlændingeloven (Kontraktsordning for afviste asylansøgere, der samarbejder om udrejse), Lovforslag nr. L 218, i høring til en række myndigheder og organisationer med frist for bemærkninger mandag den 21. maj 2007, kl. 10.00.

 

Den 22. maj 2007 sendte Integrationsministeriet de modtagne høringssvar vedrørende lovforslaget samt Integrationsministeriets notat om høringssvarene med ministeriets bemærkninger hertil til Integrationsudvalget.

 

Den 23. maj 2007 sendte Integrationsministeriet høringssvar fra Advokatrådet, Dansk Røde Kors, Københavns Byret, Amnesty International, Præsidenten for Østre Landsret, Dansk Retspolitisk Forening, Retssikkerhedsfonden og Flygtningenævnet til Integrationsudvalget.

Endvidere sendte Integrationsministeriet et notat om de høringssvar, der ikke var omhandlet i ministeriets høringsnotat af 22. maj 2007. 

 

Integrationsministeriet har herefter modtaget et høringssvar fra LO. Kopi af dette høringssvar er vedlagt. Endvidere vedlægges Integrationsministeriets notat om høringssvaret.

 

Integrationsministeriet vil drage omsorg for, at eventuelle yderligere høringssvar løbende sendes til Folketingets Integrationsudvalg.

 

 

 

 

                                                          Rikke Hvilshøj

/Merete Milo