Fra: [email protected]

Sendt: 21. maj 2007 18:52

Til: Udlændingelovskontoret

Cc: Merete Milo

Emne: j.nr. 2007/4000-88.

 

Til Lovkontoret, Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration,

 

På vegne af Dansk Retspolitisk Forening må jeg protestere over den ualmindelig korte høringsfrist. Tidligere har vi desværre også i forbindelse med høringsanmodninger udsendt fra Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration oplevet og påpeget ganske korte frister. Denne er dog den korteste.

 

En frist på fem dage, hvoraf de tre af dagene er helligdage og weekend, giver ingen mulighed for at afgive et indholdsrigt og velovervejet høringssvar på dette vigtige retsområde.

 

På vegne af Dansk Retspolitisk Forening håber jeg derfor at få besvaret spørgsmålet om, hvad denne ekstremt korte frist skyldes, og hvor stor en procentdel af de høringsberettigede, som har kunne besvare høringsanmodningen inden for den givne frist?

 

 

Med venlig hilsen

Kirsten Christensen

Sekretær

 

________________________________

 

 

                      Fra: Birgitte Lund Reichel [mailto:[email protected]]

                      Sendt: 16. maj 2007 15:02

                      Til: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Bjørn Elmquist; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Flygtningenævnets Sekretariat; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; RÃ¥det for Etniske Minoriteter; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

                      Emne: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven (Kontraktsordning for afviste asylansøgere, der samarbejder om udrejse), Lovforslag nr. L 218

 

                      Vedlagt sendes forslag til lov om ændring af udlændingeloven (Kontraktsordning for afviste asylansøgere, der samarbejder om udrejse), Lovforslag nr. L 218, idet Integrationsministeriet skal anmode om at modtage eventuelle bemærkninger til lovforslaget senest mandag den 21.

maj 2007 kl. 10.00.

 

 

 

                      Lovforslaget er fremsat for Folketinget den 16. maj 2007.

 

 

 

                      Integrationsministeriet vil drage omsorg for, at modtagne høringssvar sendes til Folketingets Integrationsudvalg inden 1. behandlingen af lovforslaget den 22. maj 2007 og løbende herefter.

 

 

 

                      Integrationsministeriet skal anmode om, at høringssvar sendes elektronisk som vedhæftet Word-fil til [email protected] <mailto:[email protected]>  og [email protected] <mailto:[email protected]> .

 

 

 

                      Integrationsministeriet skal endvidere anmode om, at der henvises til j.nr. 2007/4000-88.

 

 

 

                      Integrationsministeriet beklager, at lovforslaget ved en fejl ikke var vedhæftet den tidligere e-mail.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

PÃ¥ vegne af Merete Milo

 

Birgitte Lund Reichel

 

Udlændingelovskontoret

 

 

 

Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration

 

Holbergsgade 6

1057 København K

Tlf.: 33 92 33 80

Fax: 33 11 12 39

E-post: [email protected]

Web: www.nyidanmark.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________

 

 

 

Trænger du til mere gratis plads? Få Yahoo! Mail <http://dk.mail.yahoo.com>  med 1GB.

 

 

 

 

 

Kirsten Christensen

Sekretær

Dansk Retspolitisk Forening

www.retspolitik.dk

[email protected]