Folketinget — Udvalget for Videnskab og Teknologi

Christiansborg, den 6. november 2006

 

 

Omtryk (14/11 2006)

(mødelokale anført)

 

 

Til

                   udvalgets medlemmer og stedfortrædere.

 

 

Ad

L 63               Forslag til lov om ændring af lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet. (Visse tekniske krav til udbydere af elektroniske kommunikationsnet eller -tjenester - opfølgning på regeringens handlingsplan for terrorbekæmpelse).

Af videnskabsministeren (Helge Sander).

 

 

Invitation til teknisk gennemgang og samråd i Retsudvalget den 21. november 2006 kl. 15.00 i værelse 2-080.

 

Justitsministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 988 af 28. september 2006 om udbydere af elektroniske kommunikationsnets og elektroniske kommunikationstjenesters registrering og opbevaring af oplysninger om teletrafik (logningsbekendtgørelsen).

 

Endvidere har justitsministeren udstedt vejledning nr. 74 af 28. september 2006 til bekendtgørelse om udbydere af elektroniske kommunikationsnets og elektroniske kommunikationstjenesters registrering og opbevaring af oplysninger om teletrafik (logningsbekendtgørelsen).

 

Bekendtgørelsen og vejledningen er omdelt på L 63 – bilag 3.

 

Retsudvalget afholder tirsdag den 21. november kl. 15.00 i værelse 2-080 teknisk gennemgang og samråd med justitsministeren og ministeren for videnskab, teknologi og udvikling om logningsbekendtgørelsen. Videnskabsudvalget er inviteret til at deltage i den tekniske gennemgang og samrådet.

 

 

 

Med venlig hilsen

Jesper Schaumburg-Müller,

udvalgssekretær.