Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. S<DOCUMENT_START> 4203, som medlem af Folketinget Thomas Adelskov (S) har stillet til justitsministeren den 18. april 2007.

 

 

 

Lene Espersen     

/

Lene Volke Roesen


Spørgsmål nr. S 4203 fra medlem af Folketinget Thomas Adelskov (S):

 

”Mener ministeren at det er i orden, at SAS fortsætter med at benytte illegal kinesisk arbejdskraft, selv om integrationsministeren allerede i 2006 politianmeldte SAS for forholdene, og på trods af at politiet i begyndelsen af 2007 indledte efterforskning af SAS' brug af illegal arbejdskraft?”

 

Svar:

 

Som det er spørgeren bekendt, redegjorde jeg nærmere for politiets behandling af den omtalte sag under min besvarelse den 7. februar i år af samrådsspørgsmål H fra Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg.

 

Københavns Politi har til brug for besvarelsen af spørgsmålet telefonisk oplyst, at sagen om SAS's anvendelse af kinesiske og japanske stewardesser fortsat er under efterforskning. Københavns Politi forventer, at sagen kan være færdigefterforsket inden for en måned, hvorefter den vil blive undergivet juridisk behandling.

 

Jeg kan endvidere henvise til integrationsministerens besvarelse af 13. april 2007 af spørgsmål nr. S 4073 fra samme spørger.