Zufikon, den 5.maj 2008

 

 

 

Ansøgning om foretræde for indfødsretsudvalget.

Medlemmer af ”Kampagnen for ret til dobbelt statsborgerskab for danskere”, statsborger.dk, søger hermed om foretræde for indfødsretsudvalget i forbindelse med den planlagte interne høring om dobbelt statsborgerskab den 28.maj 2008.

Følgende personer ønsker at repræsentere statsborger.dk ved et møde:

Charlotte Sylvestersen, Via Plana 43, Milano, Italien

Tina Haagh Thuesen, Weidstrasse 9, 5621 Zufikon, Schweiz.

 

Eventuelle ændringer i personlisten vil vi meddele hurtigst muligt.

 

Tina Haagh Thuesen overrakte den 29.april 2008 en underskriftsindsamling til Tom Behnke, der ved denne lejlighed opfordrede os til at søge om foretræde for udvalget inden høringen.

Den 15.maj.2008 står vi særligt til rådighed og håber at udvalget kan tage imod os på denne dato.

I forbindelse med det adspurgte møde i udvalget vil vi gerne have lov til at afgive et dokument, der søger, at besvare de betænkeligheder, forskellige ordfører har givet udtryk for ved debatten af beslutningsforslag B87 i Folketingssalen den 29.april.2008. 

Endvidere vil vi komme med henvisninger til erfaringer og løsninger, man har gjort sig i andre europæiske lande, hvor dobbelt statsborgerskab allerede er dagligdag.

Da dokumentet stadig er i udarbejdelse vil vi være nødsaget til at aflevere dokumentet kort før mødet eller på selve mødet, men vi vil i god tid fremsende et abstrakt af vores arbejde.

Efter telefonisk aftale med Jette Christensen vil alle dokumenter blive fremsendt elektronisk per e-mail.

På selve mødet vil vi muligvis uddele Handouts af vores fremlæggelse af sagen om dobbelt statsborgerskab og vi vil afsætte tid i vores fremlæggelse til at besvare spørgsmål fra udvalget. Vi vil ikke få brug for overhead-projektors eller lignende teknisk udstyr.

 

Med venlig hilsen /Mit freundlichen Grüssen

 

Tina Thuesen

Bachelor of Science in Engineering

Master of Information Technology

 

Weidstrasse 9

5621 Zufikon

Schweiz

email: [email protected]

tlf:  +41 (0)56 641 0648

Mobil: + 41(0)79 635 4816