Til

                      Folketinget - Skatteudvalget

 

 

L     31- Forslag til Lov om ændring af forskellige skattelove (Diverse EU-tilpasninger af skattelovgivningen m.v.). .

 

Hermed sendes i 5 eksemplarer svar på spørgsmål nr. 43 af 22. februar 2008.

 

 

 

 

 

 

Kristian Jensen

                                                                 /  Jakob Smith

 

 

 

 

 

 

 

 


Spørgsmål 43

 

Ministeren anmodes om at yde teknisk bistand til et ændringsforslag om en yderligere deling af lovforslaget, således at den del af det foreslåede delte lovforslag, der omhandler fjernelse af dels fradrag for eksportmedarbejder og dels fradrag for repræsentationsomkostninger, bliver opdelt i to selvstændige lovforslag?

 

 

Svar

 

L 31 kan opdeles i tre forslag ved hjælp af et forslag om at ændre det af mig stillede ændrings- forslag om at dele L 31 op i to lovforslag.

 

Det kan f. eks. ske ved hjælp af følgende formulering:

”Det under ændringsforslag nr. 1 omtalte lovforslag A opdeles i to forslag med følgende titler og indhold:

A1 Forslag til lov om ændring af ligningslovens § 8, stk. 4. (Statsstøtte), der omfatter indledningen til § 10, § 10, nr. 1, samt § 15, stk. 6.

A2 Forslag til lov om ophævelse af ligningslovens § 9 E. (Statsstøtte), der omfatter indledningen til § 10, § 10, nr. 5, samt § 15, stk. 6.”

 

 

Til spørgerens orientering bemærkes, at der med ”ændringsforslag nr. 1” sigtes til det af mig stillede forslag om opdeling af L 31 i  forslag A og B.

Skatteudvalgets sekretariat har bekræftet, at hvis den således skitserede formulering om yderligere opdeling vedtages, vil forslag A og ændringsforslaget hertil bortfalde, således som de også skal, hvis det bliver vedtaget, at L 31 skal deles i tre dele. De erstattes af forslag A1 og A2. Lovforslag B berøres derimod ikke. Ændringsforslagene til lovforslag B berøres heller ikke.