Til

Folketinget - Skatteudvalget

 

Vedlagt følger i 5 eksemplarer en eventuel tilføjelse til betænkningen på L 32 - forslag til lov om ændring af momsloven og forskellige andre love (Flymoms, salg til interesseforbundne parter, omvendt betalingspligt, undtagelser til energibeskatningsdirektivet m.v.).

Jeg skal hermed anmode om at vedlagte aftale mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokratiet medtages i en eventuel tilføjelse til betænkningen på L 32.

 

 

 

 

Kristian Jensen

                                           /Marie Færch

                        


Aftale vedrørende L 32

 

Parterne (Venstre, Socialdemokratiet og Det Konservative Folkeparti) er enige om at udmønte merprovenuet fra den aftalte ændring af momsloven (kantinemoms mv.) i forbindelse med en eventuel aftale på baggrund af Skattekommissionens betænkning.

Merprovenuet fra det samlede lovforslag er 332 mio. kr., men da ikrafttrædelsen for ændringer vedr. salg til interesseforbundne parter træder i kraft pr. 1/1 2009, mens ændringer efter skattekommissionen først vil kunne træde i kraft pr. 1/1 2010, vil det være muligt at udmønte 339 mio. kr. i varig virkning.

Såfremt parterne ikke kan opnå enighed om en sådan aftale, skal merprovenuet udmøntes ifølge en separat aftale herom mellem parterne.

Â