L 92 Forslag til lov om ændring af lov om leje af almene boliger, lov om leje og forskellige andre love. (Initiativer for at forhindre udsættelser af lejere som følge af manglende betaling af husleje m.v.).

Af: Velfærdsminister Karen Jespersen (V)
Udvalg: Boligudvalget
Samling: 2008-09
Status: Stadfæstet

Samrådsspørgsmål A

Ministeren bedes begrunde, hvorfor forliget med de 57 punkter mellem udlejer- og lejerorganisationerne på det private boligudlejningsmarked i lejelovsforenklingsforhandlingerne ikke er tilfredsstillende for ministeren? Ministeren bedes herunder oplyse, - om ministeren kan dokumentere, hvorfor parternes forlig ikke er tilfredsstillende? - om ministeren vil sikre, at de 57 forligspunkter mellem udlejer- og lejerorganisationerne på det private boligudlejningsmarked i lejelovsforenklingsforhandlingerne bliver lagt frem som lovforslag, hvis ministeren mener, at det parterne kan blive enige om i tillægsforhandlingerne ikke er omfattende nok? - om ministeren, hvis ministeren mener, det ikke er omfattende nok, vil stille som betingelse for at fremsætte af de 57 forligspunkter mellem udlejer- og lejerorganisationerne på det private boligudlejningsmarked i lejelovsforenklingsforhandlingerne, som lovforslag, at parterne har accepteret ministerens forslag til yderligere forhandlingspunkter?
Dato: 13-03-2009
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 13-03-2009
Modtaget: 13-03-2009
Omdelt: 13-03-2009

Samrådsspm. om ministeren kan begrunde, hvorfor forliget med de 57 punkter mellem udlejer- og lejerorganisationerne på det private boligudlejningsmarked i lejelovsforenklingsforhandlingerne ikke er tilfredsstillende for ministeren m.v., til velfærdsministeren

BOU L 92 - samrådsspm. A-C (pdf-version)
Html-version