Boligudvalget 2008-09
L 92 Spørgsmål 19
Offentligt
649138_0001.png

Boligudvalget

Til:

Dato:

Velfærdsministeren26. februar 2009
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:

L 92

Forslag til lov om ændring af lov om leje af almene boliger, lov om leje og forskellige andre love. (Initiativer for atforhindre udsættelser af lejere som følge af manglende betaling af husleje m.v.).Af velfærdsministeren (Karen Jespersen).

Spørgsmål 19

Ministeren bedes uddybe besvarelsen af spørgsmål 18 og herunder redegøre for,hvilke konsekvenser det har for henholdsvis lejere, boligforeninger, privateudlejere og det offentlige at påkravsfristen fastsættes til henholdsvis 3, 7, 10 og14 dage.

Spørgsmål 20

Agter ministeren at fremsætte lovforslag, der skal udmønte de 57 punkter vedr.ændringer af lejeloven, som der opnået enighed om mellem parterne påområdet?

Spørgsmål 21

Ministeren bedes oplyse, om de parter, der arbejder med ændring af lejeloven erblevet stillet i udsigt, at ministeren vil fremsætte lovforslag, der gennemfører depunkter, parterne er blevet enige om.

Spørgsmål 22

Ministeren bedes redegøre for de 4 ekstra punkter vedr. ændring af lejeloven ogherunder oplyse, om ministeren agter at fremsætte disse forslag sammen medde 57 øvrige punkter.
På udvalgets vegne
Nanna Westerbyformand.
1/1