Sagen er afsluttet. Vedtaget ved:

Afgørelse 2009/473/EF

Link til teksten i pdf-format

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse af aftalen i form af brevveksling om midlertidig anvendelse af protokollen om fastsættelse af de fiskerimuligheder og den finansielle modydelse, der er omhandlet i partnerskabsaftalen mellem Det Europæiske Fæl...

Forslag til RÅDETS AFGØRELSE om indgåelse af aftalen i form af brevveksling om midlertidig anvendelse af protokollen om fastsættelse af de fiskerimuligheder og den finansielle modydelse, der er omhandlet i partnerskabsaftalen mellem Det Europæiske Fællesskab og Republikken Guinea om fiskeri ud for Guinea for perioden 1. januar 2009 til 31. december 2012

Kommissionens dokumenter vedrørende sagen
Forslag til afgørelse/beslutning
KOM20090119 (pdf-version)
Læg i dokumentkurv
Sagens referencer
Fremsættelsesdato:
12.03.2009
Dokumenttype:
Forslag til afgørelse/beslutning
Procedurenummer:
COM/2009/0119
Retsgrundlag:
Art. 37 EF, Art. 300, stk. 2 EF
EU's databaser om forslaget

Forslaget vedrører EU's formelle godkendelse af den fiskeripartnerskabsaftale, som EU har forhandlet på plads med Guinea.

Aftalen giver EU-fiskere fiskerimuligheder i Guineas fiskerizone. Der gives tilladelse til, at 28 notfartøjer og 12 stangfiskerfartøjer fisker tun og andre stærkt vandrende arter i Guineas farvande. Fiskerimulighederne er fordelt mellem Spanien, Frankrig og Italien. Aftalen gælder i 4 år og kan forlænges. Der er endvidere mulighed for rejefiskeri, såfremt rejebestanden tillader det.

Resumeet er udarbejdet af Folketingets EU-Oplysning. For yderligere notater m.v. om forslaget se boksen med "relaterede dokumenter".