Bankafviklingsfonde

Meddelelse fra Kommissionen til Europa-Parlamentet, Rådet, Det Europæiske Økonomiske og Sociale Udvalg og Den Europæiske Centralbank: Bankafviklingsfonde

KOM (2010) 0254, spørgsmål 3

Ministeren bedes - i forlængelse af mødet i Europaudvalget den 30. august 2010 - fremsende en beskrivelse af de forskellige eksempler på bankafgifter, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for bankafgifter til brug for G20-mødet i Syd Korea.
Dato: 01-09-2010
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 01-09-2010
Modtaget: 01-09-2010
Omdelt: 01-09-2010

Spm. om forskellige eksempler på bankafgifter, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for bankafgifter til brug for G20-mødet i Syd Korea, til udenrigsministeren, kopi til finansministeren.

Spm. om forskellige eksempler på bankafgifter, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for bankafgifter til brug for G20-mødet i Syd Korea, til udenrigsministeren, kopi til finansministeren. (pdf-version)
Html-version