Trafikudvalget 2010-11 (1. samling)
L 154 Bilag 11
Offentligt
985920_0001.png
UdvalgssekretariatetChristiansborgDK-1240 København K.Att. Charlotte AndersenKontorfuldmægtig18. april 2011Vedr. Trafikministerens svar af 12.04. d.å.Igennem en periode over 30 år har man været vidne til et par færgeruter, hvorkommunerne og ikke mindst beboerne langs vejen til disse har kæmpet for at få udvideteller rettet vejen, så man kunne undgå trafikpropper og de deraf følgende ofte tragisketrafikuheld.Så nu er Trafikministeren, forligspartnerne og et byråd enige og tilfredse med enlinjeføring til en international færgerute, hvor trafikken skal tvinges igennem en rækkerundkørsler. Således at man kan opnå de samme ulemper, som Folketinget på andrelinjeføringer har kæmpet i årevis med at få løst.Her gik man og troede, at moderne vejpolitik gik ud på at få trafikken til glide mestsmertefrit af hensyn til brugerne, støjmæssigt og mindske CO2udledningen.
Vi alene vide er ikke at dyrke demokratiet, men at styrke retten til diktatorisk magt.Vi borgerne kan altså, når vejprojektet er gennemført, begynde at styrke sammenholdettil en civilretslig proces mod de her involverede politikere, uanset om disse skulle væretrådt ud af politik. I et demokrati må man nødvendigvis inddrage alle også uden for detpolitiske univers og især i en sag som denne.
Jeg har i mine henvendelser om den pågældende sag stillet en række spørgsmål. Skalundertegnede om fornøden involvere Ombudsmanden for at få svar på disse?Med venlig hilsenLeif A. JensenStubbekøbingvej 124840 Nørre Alslev