Erhvervsudvalget 2010-11 (1. samling)
L 206 Bilag 4
Offentligt
999360_0001.png
999360_0002.png
999360_0003.png
Til lovforslag nr.L forslagsnummer
Folketinget -NaN (x. samling)
Betænkning afgivet af Erhvervsudvalget den 00. maj 2011
Udkasttil
Betænkningover
Forslag til lov om ændring af lov om garantifond for indskydere og investorer,lov om finansiel stabilitet og ligningsloven(Indførelse af medgiftsordning for nødlidende pengeinstitutter)[af økonomi- og erhvervsministeren (Brian Mikkelsen)]1. UdvalgsarbejdetLovforslaget blev fremsat den 29. april 2011 og var til 1.behandling den 13. maj 2011. Lovforslaget blev efter 1. be-handling henvist til behandling i Erhvervsudvalget.MøderUdvalget har behandlet lovforslaget i <> møder.HøringLovforslaget blev sendt i høring samtidig med fremsæt-telsen, og økonomi- og erhvervsministeren sendte den 6.maj 2011 høringsmaterialet til udvalget. Den 9. maj 2011sendte økonomi- og erhvervsministeren de indkomne hø-ringssvar og et notat herom til udvalget.SpørgsmålUdvalget har stillet 1 spørgsmål til økonomi- og er-hvervsministeren til skriftlig besvarelse, som denne har be-svaret.Helge Sander (V)fmd.Torsten Schack Pedersen (V) Marion Pedersen (V) Lars Christian Lilleholt (V) Erling Bonnesen (V)Colette L. Brix (DF)nfmd.Pia Adelsteen (DF) Carina Christensen (KF) Rasmus Jarlov (KF) Orla Hav (S)Benny Engelbrecht (S) Henrik Dam Kristensen (S) Niels Sindal (S) Karsten Hønge (SF) Steen Gade (SF)Morten Østergaard (RV) Frank Aaen (EL)2. Indstillinger [og politiske bemærkninger]<>Liberal Alliance, Kristendemokraterne, Inuit Ataqatigiit,Siumut, Tjóðveldi og Sambandsflokkurin var på tidspunktetfor betænkningens afgivelse ikke repræsenteret med med-lemmer i udvalget og havde dermed ikke adgang til at kom-me med indstillinger eller politiske udtalelser i betænknin-gen.En oversigt over Folketingets sammensætning er optrykti betænkningen. Der gøres opmærksom på, at et flertal elleret mindretal i udvalget ikke altid vil afspejle et flertal/min-dretal ved afstemning i Folketingssalen.
DocIDJournalnummer
2
Liberal Alliance, Kristendemokraterne, Inuit Ataqatigiit, Siumut, Tjóðveldi og Sambandsflokkurin havde ikke medlemmer iudvalget.
Venstre, Danmarks Liberale Parti (V)Socialdemokratiet (S)Dansk Folkeparti (DF)Socialistisk Folkeparti (SF)Det Konservative Folkeparti (KF)Radikale Venstre (RV)Enhedslisten (EL)
474524231794
Liberal Alliance (LA)Kristendemokraterne (KD)Inuit Ataqatigiit (IA)Siumut (SIU)Tjóðveldi (T)Sambandsflokkurin (SP)Uden for folketingsgrupperne (UFG)
3111112
3
Bilag 1Oversigt over bilag vedrørende L 206Bilagsnr. Titel1Udkast til lovforslaget samt høringsmateriale, der er sendt i hø-ring d. 29/4-11, fra økonomi- og erhvervsministeren2Høringssvar og høringsnotat fra økonomi- og erhvervsministeren3Tidsplan for udvalgets behandling af lovforslagetOversigt over spørgsmål og svar vedrørende L 206Spm.nr.1TitelSpm. om det ville have været muligt at redde Amagerbanken,hvis den foreslåede medgiftsordning havde været på plads nogettidligere, til økonomi- og erhvervsministeren, og ministerens svarherpå