Socialudvalget 2010-11 (1. samling), Socialudvalget 2010-11 (1. samling), Socialudvalget 2010-11 (1. samling)
L 28 Bilag 24, L 28 A Bilag 24, L 28 B Bilag 24
Offentligt
931386_0001.png
931386_0002.png
931386_0003.png

Konsekvenser af loft over TAF

08-12-2010
Antal svar:

Hvor mange modtager TAF i forbindelse med hjemmetræning?

Hvor mange er startet med at hjemmetræne i år?Ved 70 hjemmetrænende børn svarer det tilHvor lang tid har de øvrige børn trænetHos hvor mange familier modtager mere end den ene forældre TAF

Hvor mange timers TAF får forældrene ?

Hvad er det færeste antal timer der gives TAF forHvad er det højeste antal timer der gives TAF for:Hvor mange forældre får TAF for 37 timer i forbindelse med hjemmetræning:

Hvor høj er forældrenes indtægt?

Hvis der indføres et loft på 235356 kr for TAF vil det medføre en besparelse på

Hvor mange forældre vil blive ramt af indførelse af loft over TAF?

Hvor mange ville som "nye" forældre vælge at hjemmetræne?JegJegJegJegvil vælge at hjemmetrænevil vælge hjemmetræning, men i en begrænset periode (pga økonomi).ville vælge at hjemmetræne i færre timer om ugen end nu (kombinationstilbud)ville det specialiserede tilbud (offentlige) af økonomiske grunde
33

100,0%

12,1%8,54,67,4%

29,4

13754,5%

335831

100475

81,8%

78,8%59,4%21,9%21,9%50,0%60,6%6512253,12,019,0%33,3%14,3%9,5%23,8%
"nye" børn om åretår i gennemsnit

timer i gennemsnit

time3,0% af forældrenetimer 54,5% af forældrene

kr/år gennemsnitligt

kr/år gennemsnitligt per "nye" familieaf forældrenedvs at 21,2% vælger IKKE at hjemmetrænedvs ændring af adfærddvs ændring af adfærddvs ændring af adfærdaf forældrene har måttet anke mindst én ganganker er tilsendt nævneneer endnu ikke afgjorteanke per ankende familieanke per barnMidtjyllandHovedstadenSyddanmarkNordjyllandSjælland

Anker

Hvor mange har måttet anke en afgørelse:Antal anker til det sociale nævnUbehandlede sager i nævneneAnker til styrelsengennemsnitligt antal anker til de sociale nævngennemsnitligt antal anker til styrelsenHvordan fordeler ankerne sig på nævnene?

Udsagn fra forældre

08-12-2010

Udsagn fra forældre i undersøgelsen

I vores tilfælde ville et loft over TAF være katastrofal,idet mor er på SU og far er den eneste der bærer enløn. Med en nedgang på 5-6000 kr pr måned, villemor være nødsaget til at droppe sit studie og få siget ufaglært job for at kunne få økonomien til at løberundt. Jeg ville vælge at hjemmetræne i færre timerom ugen end nu (kombinationstilbud)Hvis vi bliver ramt af den nye lov om loft på TAF vildet med stor sandsynlighed betyde, at vi på sigtbliver nødt til at drosle lidt ned påhjemmetræningen. Yderste konsekvens hvis vifortsætter uforandret, vil være at vi på sig blivernødt til at flytte fra vores ejerbolig, da vi vil stå medet mindre rådighedsbeløb hver måned. Jeg villevælge hjemmetræning, men i en begrænset periode(pga økonomi).Jeg ville det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonoiske grunde. Jeg ville formodentlig kombineremed specialskole og lidt hjemmetræning. Ved fuldhjemmetræning ville jeg gå over halvdelen ned i løn,hvilket vores økonomi ikke ville kunne bære ogsamtidig har vi andre børn at tænke på.
Jeg ville vælge det specialiserede tilbud (offentlige)af økonomiske grunde. Der er simpelthen ikke plads ivores økonomi til at gå ned i løn ej heller for enperiode. Dette vil også skade resten af familiensbørn, f.eks teens som ikke ville kunne følge med sinejævnaldrende i køb af "status" varer.
For os ville et loft på 19000 om måneden betyde enhalvering i vores rådighedsbeløb hver måned. Jegville vælge det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonomiske grundeJeg ville det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonomiske grunde. Pga. 4 børn i hjemmet og aføkonomiske årsager ville vi nok blive tvunget ud iikke at hjemmetræne.Jeg ville blive nødt til at begrænse hjemmetræningentil en periode, og derefter sende mit barn ikommunens spec. inst. til trods for at jeg ved mitbarn ikke ville trives. Hvis det blev værre endforventet at have mit barn i spec. inst, ville vi blivenødt til at sælge vores hus og flytte for at få råd til athjemmetræne...Jeg ville vælge hjemmetræning, meni en begrænset periode (pga økonomi).
Jeg ville fortsat vælge hjemmetræningen. Vi ville nokvære nødt til at sælge vores lejlighed og flytte i lejetlejlighed.
Jeg ville fortsat vælge hjemmetræningen. Det villebetyde skilsmisse på grund af den dårlige økonomi.
Jeg ville det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonoiske grunde. Jamen det ville have betydet atmit barn der var blevet revisiteret flere gange som 9årig og sad med ble pga glutenallergi, stadig sad medbleen på som 17 årig og hun ville sikkert ikke bohjemme og kunne fungere fordi hun var så dårlig.; ;jeg ville ikke have lært hende at kende, for jeg var joikke sammen med hende men på arbejde. Tid medforældrene gjorde at hun fik mulighed for at visekompetancer som ingen før havde set. Pædagoer ogskolelærere så abolut ingen kompetancer hos hende.Hun ville være reduceret til en grøntsag som verdenså flot kalder børn som hende.

Udsagn fra forældre

08-12-2010
Jeg ville vælge at hjemmetræne i færre timer omugen end nu (kombinationstilbud). Selv for mig derarbejdede som rengøringsassistent, som dermed erlig med i forvejen meget dårlig løn,vil loftet haveindflydelse og give enddu mindre udbetalt.
Jeg ville det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonomiske grunde. Vi ville ellers ikke være i standtil at betale husleje og tilgodese vores 2 andre børn.
Jeg ville det specialiserede tilbud (offentlige) aføkonoiske grunde. Jamen det ville have betydet atmit barn der var blevet revisiteret flere gange som 9årig og sad med ble pga glutenallergi, stadig sad medbleen på som 17 årig og hun ville sikkert ikke bohjemme og kunne fungere fordi hun var så dårlig.; ;jeg ville ikke have lært hende at kende, for jeg var joikke sammen med hende men på arbejde. Tid medforældrene gjorde at hun fik mulighed for at visekompetancer som ingen før havde set. Pædagoer ogskolelærere så abolut ingen kompetancer hos hende.Hun ville være reduceret til en grøntsag som verden