Skatteudvalget 2010-11 (1. samling)
L 80
Offentligt
929018_0001.png
929018_0002.png
J.nr. 2010-231-0039Dato: 7. december 2010
TilFolketinget - Skatteudvalget

L 80. Forslag til lov om ændring af lov om afgift af elek-

tricitet, lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter,

-registreringsafgiftsloven, momsloven og forskellige an-

dre love (Ændrede fordelingsregler på kraftvarmeom-

rådet, forøgelse af fradrag for moms på hotelydelser og

færdselsskadede køretøjer).

Herved sendes svar på spørgsmål nr. 1 af 24. november2010. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Anders Samuel-sen (LA).
Troels Lund Poulsen/Lene Skov Henningsen

Spørgsmål 1:

Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, således at deelementer, der omhandler færdselsskadede køretøjer udskilles til behandling i et selvstæn-digt lovforslag? I benægtende fald anmodes ministeren om at yde teknisk bistand til delingaf lovforslaget.

Svar:

Jeg tillader mig at henvise til den diskussion om spørgsmålet vedrørende deling af lovfors-laget, der fandt sted under folketingets 1. behandling af forslaget.Som en udløber af forhandlingerne om finansloven for 2011 har regeringen fremsat et lov-forslag på moms- og afgiftsområdet, der indeholder elementer af forskellig økonomisk be-tydning for borgere og virksomheder. Det er min opfattelse, at disse elementer mest hen-sigtsmæssigt bør fremsættes i et samlet lovforslag.Som svar på spørgerens anmodning om at yde teknisk bistand til deling af lovforslaget, skaljeg henvise til vedlagte bilag til dette svar. Bilaget indeholder et ændringsforlag til detfremsatte lovforslag, der deler lovforslaget i overensstemmelse med spørgerens anmodning.
Side 2