Klima-, Energi- og Bygningsudvalget 2012-13
L 221 Bilag 3
Offentligt
1261667_0001.png
Ændringsforslag stillet den {FREMSAT} inden for betænkningen
Ændringsforslagtil 2. behandling afforslag til lov om ændring af lov om afgift af elektricitet, lov om leje, lovom leje af almene boliger og lov om elforsyning(Lejeres mulighed for nettoafregning, herunder afgiftsfritagelse for elektricitet fremstillet påvedvarende energi-anlæg)
Til § 501)Paragraffen affattes således:»§ 5Klima-, energi- og bygningsministeren fastsætter tidspunktet for lovens ikrafttræden. Ministerenkan herunder fastsætte, at dele af loven træder i kraft på forskellige tidspunkter.«[Ændring af tidspunkt for lovens ikrafttræden]
BemærkningerTil § 5Til nr. 01Det foreslås, at ministeren fastsætter tidspunktet for lovens ikrafttræden. Under hensyn til, atlovforslag om ændring af støtte til visse solcelleanlæg, lovforslag L 199 fremsat den 20. marts2013, skal anmeldes efter statsstøttereglerne og den foregående vedtagne lov nr. 1390 af 23.december 2012 endnu ikke er statsstøttegodkendt af Kommissionen, kan det ikke udelukkes, atKommissionen eventuelt ønsker at inddrage elementer også fra dette lovforslag i deres behandlingaf statsstøttesagen om støtte til solceller. Dette ville i givet fald udelukke, at loven eller dele afloven kan træde i kraft, før Kommissionen godkender den samlede ordning.