Beskæftigelsesudvalget 2012-13
L 53
Offentligt
1191456_0001.png
Bilag DÆndringsforslagtilForslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om aktivsocialpolitik, lov om social pension og forskellige andre love. (L 53)(Reform af førtidspension og fleksjob, herunder indførelse af ressourceforløb,rehabiliteringsteam, fleksløntilskud m.v.).

Til § 1

1)

Den undernr. 53foreslåede§ 115affattes således:

Ȥ 115.

For en person, der modtager tilskud fra kommunen under ansættelse i fleksjob, jf. § 70 f, indbetaleset bidrag til Arbejdsmarkedets Tillægspension, der svarer til det bidrag, der er fastsat i § 15 i lov omArbejdsmarkedets Tillægspension.Stk. 2.Bidraget indbetales efter bestemmelserne i § 15 i lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. Antalletaf timer med fleksløntilskud beregnes på grundlag af forskellen mellem 37 timer om ugen og antallet afløntimer, som er indberettet fra ansættelsen i fleksjobbet til indkomstregistret, jf. lov om et indkomstregister.Stk. 3.Den ansatte betaler 1/3 af bidrag og kommunen betaler 2/3 af bidraget.[Ændring af indbetalingen af bidrag til ATP af fleksløntilskuddet]
BemærkningerTil nr. 1Det foreslås, at der af fleksløntilskuddet indbetales et bidrag til Arbejdsmarkedets Tillægspension. Bidragetsvarer til det bidrag, der er fastsat efter § 15 i lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. Endvidereindbetales bidraget efter bestemmelserne i § 15 i lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. Det vil sige, atder indbetaleset fuldt ATP-bidrag på 270 kr. om måneden, hvis der udbetales fleksløntilskud for 117 timer ommåneden (27 timer om ugen),2/3 ATP-bidrag på 180 kr. om måneden, hvis der udbetales fleksløntilskud for under 117 men mindst 78timer om måneden (under 27 timer men mindst 18 timer om ugen),1/3 ATP-bidrag på 90 kr. om måneden, hvis der udbetales fleksløntilskud for under 78 timer men mindst39 timer om måneden (under 18 timer men mindst 9 timer om ugen)intet ATP-bidrag, hvis der udbetales fleksløntilskud for under 39 timer om måneden (under 9 timer omugen).Det foreslås, at antallet af timer med fleksløntilskud beregnes på grundlag af forskellen mellem 37 timer omugen og antallet af løntimer, som er indberettet fra ansættelsen i fleksjobbet til indkomstregistret, jf. lov omet indkomstregister.Det foreslås, at den ansatte betaler 1/3 af bidrag og kommunen betaler de resterende 2/3 af bidraget.