Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2013-14
L 119 Bilag 4
Offentligt
1332471_0001.png
1332471_0002.png

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget

Til:

Dato:

Udvalgets medlemmer7. februar 2014

L 119

Forslag til lov om ændring af lov om finansiel virksomhed, lov omhandel m.v., straffeloven, retsplejeloven, lov om forvaltere af alternativesteringsfonde m.v. og forskellige andre love. (Indførelse af regler, der giverpensionskunder ret til at få den samlede økonomiske værdi af deresonsordning overført i forbindelse med visse tilfælde af omvalg, direktørers ogandre ledende medarbejderes mulighed for at deltage i ledelsen eller driftenaf anden erhvervsvirksomhed, krav til sammensætningen af bestyrelsen i enfond eller forening, der ejer et realkreditaktieselskab, ændring af reglerne omstraf for overtrædelse af CO2-auktioneringsforordningen, regulering af CO2-kvote-bydere, ændringer af reglerne om forvaltere af alternativefondes muligheder for at markedsføre alternative investeringsfonde, herunderundtagelse af markedsføring af andele i fondene til medarbejdere og vissedetailinvestorer fra kravet om særlig markedsføringstilladelse og indførelse afmulighed for, at forvaltere fra tredjelande kan markedsføre fonde tilstorer, ændring af grænsen for tilbudspligten i værdipapirhandelsloven, samtbedre sikring af mindre aktionærers rettigheder, forbud mod brug af variabelløn, der er afhængig af opnåelse af et bestemt salgsmål til detailkunder,dring af reglerne om tilsyn med fælles datacentraler, tilsyn med depositarer foralternative investeringsfonde m.v.).Af erhvervs- og vækstministeren (Henrik Sass Larsen).

Fastsættelse af tidsplan for udvalgets behandling af lovforslaget afven-

ter afholdelse af teknisk gennemgang af lovforslaget

Udvalget besluttede på sit møde den 6. februar 2014, at fastsættelse af tids-plan afventer afholdelse af den af udvalget ønskede tekniske gennemgang aflovforslaget.
1/2
Den tekniske gennemgang vil som ønsket blive afholdt på Christiansborg.Information om tidspunkt for og tilmelding til den tekniske gennemgang følger,når tidspunktet er fastlagt med Erhvervs- og Vækstministeriet.
Med venlig hilsen
Liza Christensen,udvalgssekretær
2/2