Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2013-14
L 138 Bilag 2
Offentligt
1340511_0001.png
Fra:Bogholderiet GK [mailto:[email protected]]Sendt:27. februar 2014 12:18Til:Liza ChristensenEmne:Problemer omkring Lovforslag nr. L 138 (Stormflod)Til Erhvervsudvalget. (Bedes omdelt og må gerne offentliggøres)Som opfølgning på det materiale jeg fremsendte efter mødet med 3 MF'ere i Jyllingehallen ser jeg stadigminimum 3 meget væsentlige mangler ved det første forslag til ændring af lov om stormflod og stormfald.
1.Loft over selvrisiko(Selvrisiko på alt mellem kr. 50.000,- og kr. 500.000,- er kvælende for enhver2.3.privatøkonomi og vil være årsag til økonomisk ruin for mange)Ens dækning og selvrisiko for alle ramte(Hvad enten man har et ramt helårshus eller fritidshusrisikerer man at måtte gå fra hus og hjem som følge af det økonomiske åg man bliver pålagt)Mulighed for selv at bestemme hvordan det takserede beløb skal anvendes(Det er fuldstændiguacceptabelt at man beskæres i dækning hvis man vælger en spareløsning eller vælger selv at gøreen arbejdsindsats for at få budgettet til at række. Desuden skal man have muligheden for fx at rivehuset ned og bruge restsummen til evt. panthavere/afdrag på lån eller beholde dem selv. Mange harbrug for at lægge hændelsen bag sig og komme videre og vil ikke nødvendigvis genopføre, menhellere forsøge at sælge en byggegrund.)
Jeg ved at mange andre også arbejder på sagen og kommer med forslag. Jeg håber dog at I kan serimeligheden i disse forslag og vil bringe dem videre, så de bliver vægtet i den nye stormflodslov.Venlig hilsen Alex Lund Nielsen, Hyllingeriis 68, 4050 Skibby
Hyllingeriis 68 i dag...