Miljøudvalget 2013-14
L 30 Bilag 11
Offentligt
1312326_0001.png
ÆndringsforslagtilForslag til lov om ændring af lov om vandløb, lov om naturbeskyttelse og lov om planlægning(Klassifikation af private og offentlige vandløb, ophævelse af krav om dispensation i en rækketilfælde til opførelse af bebyggelse inden forskovbyggelinjen og forenkling af VVM-processenm.v.)(L 30)
Afmiljøministeren,tiltrådt af ………………:
Til § 3

1)

Efter nr. 18 indsættes som nyt nummer:

»01.

I§ 54 b, stk. 2,ændres ordene ”samt forslag til og endeligt vedtagne rammer i kommuneplanerfor lokalplaners indhold” til: ”og forslag til og endeligt vedtagne rammer i kommuneplaner forlokalplaners indhold samt selvstændige VVM-redegørelser”.«[Ministeren kan fastsætte regler om, at kommunalbestyrelsen digitalt skal indberette oplysninger omselvstændige VVM-redegørelser]
BemærkningerTil nr. 1Den foreslåede ændring er en konsekvens af forslaget om, at pligten til altid at udarbejde etkommuneplantillæg som led i udarbejdelsen af VVM-redegørelsen ophæves. Med den foreslåedebestemmelse sikres det, at der ikke kan opstå tvivl om, at miljøministeren kan fastsætte regler om,at kommunalbestyrelsen digitalt skal indberette oplysninger om selvstændige VVM-redegørelser tildet af ministeren oprettede landsdækkende digitale register.