Transportudvalget 2013-14
L 64
Offentligt
1321261_0001.png
MINISTEREN
TransportudvalgetFolketinget
DatoJ. nr.
10. januar 20142013-4611
Frederiksholms Kanal 27 F1220 København KTelefon41 71 27 00
Transportudvalget har i brev af 18. december 2013 stillet mig følgende spørgs-mål 59 vedrørende L 64 - Forslag til lov om ændring af postloven. (Ændringer ivilkår for varetagelsen af befordringspligten og præciseringer af lovens anven-delsesområde, post til døren m.v.), som jeg hermed skal besvare. Spørgsmåleter stillet efter ønske fra ikkemedlem af udvalget (MFU) Dennis Flydtkjær (DF)

Spørgsmål nr. 59:

I forhold til sit svar på spørgsmål S 553 bedes ministeren bekræfte, at PostDanmarks forretning på markedet for adresseløse forsendelser, herunderpriser, volumener, performance og udfordringer, ikke indgår i dialogen mellemtransportministeren og/eller Transportministeriet og Post Danmark A/S ellerPost Nord Koncernen, hverken på regelmæssige møder, som en del af rapporte-ring eller i skriftlige korrespondancer?

Svar:

Jeg kan bekræfte, at jeg ikke modtager særskilt information om Post Danmarksaktiviteter på markedet for adresseløse forsendelser.I forbindelse med mine kvartalsmøder med Post Danmark modtager jeg infor-mation om den overordnede økonomiske udvikling på Post Danmarks hoved-produkter, herunder vedrørende adresseløse forsendelser. Desuden er minemedarbejdere i færd med en gennemgang af virksomhedens økonomi i forbin-delse med en opdatering af økonomisk mål for Post Nord.Men vi modtager ikke information om aktiviteterne vedrørende adresseløseforsendelser på det detaljeringsniveau, som nævnes i spørgsmålet. Og da sletikke oplysninger om Post Danmarks priser til store kunder.
Medvenlighilsen
Pia Olsen Dyhr