L 9 Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget, lov om valg af danske medlemmer til Europa-Parlamentet, lov om kommunale og regionale valg, lov om offentlige veje m.v. og lov om private fællesveje.

(Hjælp til stemmeafgivning, valgret til Europa-Parlamentsvalg m.v. for personer med midlertidigt ophold i andre dele af riget, folkeafstemninger i henhold til særlig lov, ophængningstidspunkt for valgplakater m.v.).

Af: Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V)
Udvalg: Social-, Indenrigs- og Børneudvalget
Samling: 2016-17
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 7

Vil ministeren bekræfte, at der med lovforslagets bemyndigelse til ministeren til at fastsætte regler om hjælpemidler, der skal stilles til rådighed ved stemmeafgivningen, ikke er tale om bemyndigelse til at indføre elektronisk stemmeafgivning?
Dato: 01-11-2016
Status: Endeligt besvaret
Emne: valg og folkeafstemninger
Dokumentdato: 04-11-2016
Modtaget: 04-11-2016
Omdelt: 04-11-2016

L 9 - svar på spm. 7 om at bekræfte, at der med lovforslagets bemyndigelse til ministeren til at fastsætte regler om hjælpemidler, der skal stilles til rådighed ved stemmeafgivningen, ikke er tale om bemyndigelse til at indføre elektronisk stemmeafgivning, fra social- og indenrigsministeren

Svar på spm. 7 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 01-11-2016
Modtaget: 01-11-2016
Omdelt: 01-11-2016

Spm., om at bekræfte, at der med lovforslagets bemyndigelse til ministeren til at fastsætte regler om hjælpemidler, der skal stilles til rådighed ved stemmeafgivningen, ikke er tale om bemyndigelse til at indføre elektronisk stemmeafgivning, til social- og indenrigsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version