Europaudvalget 2025
KOM (2025) 0234
Offentligt
3017037_0001.png
EUROPA-
KOMMISSIONEN
Bruxelles, den 8.5.2025
COM(2025) 234 final
ANNEX
BILAG
til
Forslag til
RÅDETS AFGØRELSE
om den holdning, der skal indtages på Den Europæiske Unions vegne i Den
Internationale Vinorganisation (OIV)
DA
DA
kom (2025) 0234 - Ingen titel
3017037_0002.png
BILAG
De EU-medlemsstater, der er medlemmer af Den Internationale Vinorganisation (OIV), og
som handler i fællesskab på Unionens vegne, støtter, med forbehold af eventuelle ændringer
som følge af den seneste udvikling, følgende udkast til resolutioner på trin 7 på OIV's
generalforsamling, der er berammet til den 20. juni 2025:
OENO-MICRO 22-713A: Tælling af gærceller i druemost og vin ved hjælp af
flowcytometri
OENO-MICRO 22-713B: Tælling af gærceller i gærkulturer ved hjælp af
flowcytometri
OENO-MICRO 23-739: Validering af en standardprotokol for vurdering af
gæringsegenskaberne ved gærstammerne
S. cerevisiae
OENO-TECHNO 14-540B: Særlige ønologiske fremgangsmåder for delvis
dealkoholiseret vin under forudsætning af, at afsnittet om "Sweeteners" (sødestoffer)
og navnlig definitionen "Addition of sweeteners to de-alcoholised wine" (tilsætning
af sødestoffer til dealkoholiseret vin) fortolkes således, at dette er begrænset til de
produkter, der er anført under "Prescription" (forskrift).
OENO-TECHNO 23-730: Grænse for sorbinsyre i vin
OENO-TECHNO 23-738: Behandling af most med fumarsyre med henblik på
mikrobiologisk kontrol
OENO-SPECIF 21-691: Bestemmelse af isotopforholdet for vinsyre (L+) 13C/12C
OG 18O/16O ved hjælp af isotopratio-massespektrometri
OENO-SPECIF 21-728: Bestemmelse af isotopforholdet for chitosan 13C/12C OG
15N/14N ved hjælp af isotopratio-massespektrometri
De EU-medlemsstater, der er medlemmer af Den Internationale Vinorganisation (OIV), og
som handler i fællesskab på Unionens vegne, støtter, med forbehold af eventuelle ændringer
som følge af den seneste udvikling, følgende udkast til resolution på trin 7 på OIV's
generalforsamling, der er berammet til den 20. juni 2025:
OENO-TECHNO 14-540A: Særlige ønologiske fremgangsmåder for dealkoholiseret
vin.
DA
1
DA