L 69 Forslag til lov om ændring af udlændingeloven.

(Skærpet meldepligt for udlændinge på tålt ophold, styrket kontrol med overholdelse af påbud om at tage ophold på et bestemt indkvarteringssted samt forhøjelse af strafferammen for overtrædelse af en pålagt meldepligt eller et påbud om at tage ophold på et bestemt indkvarteringssted).

Af: Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V)
Udvalg: Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik
Samling: 2008-09
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 113

Ministeren bedes redegøre for, om man i stedet for den meget væsentlige frihedsindskrænkning bestående af tvungen bopæl med overnatningspligt, særlig overvågning og meldepligt, kunne pålægge en person tilhold og/eller forbud mod at komme i et bestemt område, sådan som man fx har gjort i forhold til mænd, der har optrådt voldeligt over for deres ekskoner, og sådan som man har gjort på Vesterbro og Christiania, hvor der er oprettet særlige zoner, hvor visse personer har fået forbud mod at komme?
Dato: 10-12-2008
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 10-12-2008
Modtaget: 10-12-2008
Omdelt: 17-12-2008

Spm. om ministeren kan redegøre for, om man i stedet for den meget væsentlige frihedsindskrænkning bestående af tvungen bopæl med overnatningspligt, særlig overvågning og meldepligt, kunne pålægge en person tilhold og/eller forbud mod at komme i et bestemt område m.v., til integrationsministeren