L 82 Forslag til lov om ophævelse af fedtafgiftsloven og om ændring af lov om afgift af elektricitet, ligningsloven, personskatteloven med flere love.

(Ophævelse af fedtafgiftsloven, nedsættelse af elvarmeafgiften, lempeligere beskatning af udenlandsk indkomst, forhøjelse af bundskatten og nedsættelse af personfradraget m.v. – afgifts- og konkurrencepakken).

Af: Skatteminister Holger K. Nielsen (SF)
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2012-13
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 4

Vil ministeren redegøre for, hvad forhøjelsen af bundskatten med 0,19 pct.-point og nedsættelsen af personfradraget med 900 kr. isoleret set betyder for rådighedsbeløbet i 2013 for forskellige typer af familier med afsæt i Finansministeriets Familietypemodel set i forhold til skatteaftalen fra juni 2012: - LO-par med lav indkomst og to børn i børnehave og SFO, lejebolig - LO-par med to børn i børnehave og SFO, lejebolig - Enlig LO-arbejder uden børn, lejebolig - LO-par med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - LO-par, ingen børn, ejerbolig - Offentligt ansatte med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - Privatansatte funktionærer med to børn i børnehave og SFO, lejebolig - Privatansatte funktionærer med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - Direktørfamilie med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - Metalarbejder og sygeplejerske med to børn i børnehave og SFO, lejebolig - Metalarbejder og sygeplejerske med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - Folkeskolelærer og pædagog med to børn i børnehave og SFO, lejebolig - Folkeskolelærer og pædagog med to børn i børnehave og SFO, ejerbolig - Enlig udeboende student, lejebolig - Enlig kontanthjælpsmodtager uden forsørgelsespligt, over 25 år, lejebolig - Par på kontanthjælp med to børn i børnehave og SFO, lejebolig - Enlig dagpengemodtager uden børn, lejebolig - Enlig førtidspensionist på ny ordning, lejebolig - Par på førtidspension, ny ordning, lejebolig - Enlig førtidspensionist med mellemste førtidspension, lejebolig - Enlig efterlønsmodtager på ny ordning, lejebolig - Pensionistpar med ATP, lejebolig - Enlig pensionist med ATP, lejebolig - Pensionistpar med ATP, ejerbolig - Enlig pensionist med ATP, ejerbolig - Pensionistpar med ATP og tjenestemandspension, ejerbolig?
Dato: 19-11-2012
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 30-11-2012
Modtaget: 30-11-2012
Omdelt: 30-11-2012

L 82 - svar på spm. 4, fra skatteministeren

Svar på L 82 spm 4 DOK11493816.DOC (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 19-11-2012
Modtaget: 19-11-2012
Omdelt: 19-11-2012

Spm. om, hvad forhøjelsen af bundskatten med 0,19 pct.-point og nedsættelsen af personfradraget med 900 kr. isoleret set betyder for rådighedsbeløbet i 2013 for forskellige typer af familier, til skatteministeren

Spørgsmål 4 på L 82 (pdf-version)
Html-version