L 130 Forslag til lov om ændring af udlændingeloven, kildeskatteloven og integrationsloven.

(Adgang for asylansøgere til at arbejde og bo uden for asylcentre m.v. samt overdragelse af en del af politiets sagsbehandling i den indledende fase af asylprocessen til Udlændingestyrelsen).

Af: Justitsminister Morten Bødskov (S)
Udvalg: Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik
Samling: 2012-13
Status: Stadfæstet

Samrådsspørgsmål A

Vil ministeren i forlængelse af svarene på L 130 - spørgsmål 7, 8 og 9 redegøre for, hvorfor ministeren ikke ønsker at forholde sig til og undersøge omfanget af fænomenet vedrørende udenlandske hjemmesider, der over for udlændinge, som er potentielle asylansøgere i Danmark, og over for menneskesmuglere beskriver de kommende ændringer af vilkårene for asylansøgere, som følger af lovforslaget, og som må antages at anspore flere til at søge asyl i Danmark. Desuden bedes ministeren redegøre for, hvorfor han ikke ønsker at oversætte denne type hjemmesider, som gør det muligt for asylansøgere at finde frem til det land, der har de mest fordelagtige regler, således at Folketinget kan få det fulde overblik over konsekvenserne af lovforslaget.
Dato: 20-03-2013
Status: Besvaret
Emne: flygtninge og asylansøgere
Afholdelse af samrådet: Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 04-04-2013 kl. 07:45
Dokumentdato: 20-03-2013
Modtaget: 20-03-2013
Omdelt: 20-03-2013

Samrådsspm. om udenlandske hjemmesider, der over for udlændinge, som er potentielle asylansøgere i Danmark, og over for menneskesmuglere beskriver de kommende ændringer af vilkårene for asylansøgere, til justitsministeren

Samrådsspørgsmål (pdf-version)
Html-version