L 123 Forslag til lov om ændring af lov om indkomstbeskatning af aktieselskaber m.v., aktieavancebeskatningsloven, virksomhedsskatteloven og forskellige andre love og om ophævelse af lov om investeringsfonds.

(Tilpasning i forhold til EU-retten med hensyn til genbeskatning af underskud i faste driftssteder, definition af datterselskabsaktier og nedsættelse af indkomstskattesatsen på udgående udbytter samt indgreb mod omgåelse af udbyttebeskatningen i forbindelse med investering i investeringsinstitutter, justering af indgrebet i virksomhedsordningen og andre justeringer af erhvervsbeskatningen).

Af: Skatteminister Karsten Lauritzen (V)
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2015-16
Status: Stadfæstet

Afstemninger

1 resultater
Vist pr. side: 25 50 100 200
Titel Samlet afstemningsresultat Afstemningsnr. Mødenr.
3. behandling af L 123: Om ændring af lov om indkomstbeskatning af aktieselskaber m.v., aktieavancebeskatningsloven, virksomhedsskatteloven og forskellige andre love på flere punkter samt ophævelse af lov om investeringsfonds.. Endelig vedtagelse Vedtaget 87 stemmer for forslaget (S, DF, V, ALT, SF, KF) 0 stemmer imod forslaget 22 stemmer hverken for eller imod forslaget (EL, LA, RV) Afstemningsnummer 522 107. Møde
02-06-2016
Kl. 10:00