Bekæmpelse af forsinket betaling i handelstransaktioner (Omarbejdning) til gennemførelse af "Small Business Act"

Forslag til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om bekæmpelse af forsinket betaling i handelstransaktioner (Omarbejdning) til gennemførelse af "Small Business Act"

KOM (2009) 0126, spørgsmål 1

Ministeren bedes, som lovet på Europaudvalgets møde d. 16. april 2010, oversende et notat, der systematisk gennemgår direktivet om bekæmpelse af forsinket betaling i handelstransaktioner, herunder især hvilke reelle skærpelser direktivet vil medføre for Danmark i forhold til det nuværende regelsæt. Ministeren bedes desuden, i notatet, redegøre for forslagets formål, herunder hvor stort problemet med manglende betalinger er i EU, bl.a. hvad angår offentlige virksomheder. Endelig bedes ministeren redegøre for antallet af klager, man forventer at modtage som følge af direktivet, og hvordan klageadgangen vil blive.
Dato: 21-04-2010
Status: Endeligt besvaret
Emne: lovgivning, indre marked og erhvervspolitik
Dokumentdato: 21-04-2010
Modtaget: 21-04-2010
Omdelt: 21-04-2010

Spm. om et notat, der systematisk gennemgår direktivet om bekæmpelse af forsinket betaling i handelstransaktioner, til udenrigsministeren, kopi til justitsministeren

Spm. om et notat, der systematisk gennemgår direktivet om bekæmpelse af forsinket betaling i handelstransaktioner, til udenrigsministeren, kopi til justitsministeren (pdf-version)
Html-version