L 24 Forslag til lov om ændring af lov om afgift efter brændstofforbrug for visse personbiler, registreringsafgiftsloven og forskellige andre love.

(Grøn omlægning af bilbeskatningen - II).

Af: Skatteminister Kristian Jensen (V)
Udvalg: Skatteudvalget
Samling: 2009-10
Status: Delt

Spørgsmål 73

Vil ministeren yde teknisk bistand til udformning af ændringsforslag om deling af lovforslaget, således at de elementer, der vedrører partikelfiltre udskilles til et selvstændigt lovforslag, og de øvrige elmenter i lovforslaget udskilles til et andet selvstændigt lovforslag.
Dato: 10-12-2009
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 10-12-2009
Modtaget: 10-12-2009
Omdelt: 10-12-2009

Spm. om at yde teknisk bistand til udformning af ændringsforslag om deling af lovforslaget, således at de elementer, der vedrører partikelfiltre udskilles til et selvstændigt lovforslag, og de øvrige elmenter i lovforslaget udskilles til et andet selvstændigt lovforslag, til skatteministeren

Spm. om at yde teknisk bistand til udformning af ændringsforslag om deling af lovforslaget, således at de elementer, der vedrører partikelfiltre udskilles til et selvstændigt lovforslag, og de øvrige elmenter i lovforslaget udskilles til et andet selvstændigt lovforslag, til skatteministeren (pdf-version)
Html-version