Europaudvalget (EUU) Alm. del

Samling: 2007-08 (1. samling)

Europaudvalget, Alm. del samrådsspørgsmål A

I et kommende samråd bedes ministeren oplyse, om regeringens holdning til Tyrkiets optagelse i EU har ændret sig efter regeringsomdannelsen og i den forbindelse ønskes statsministerens vurdering af socialministerens krav om folkeafstemning i Danmark inden et evt. tyrkisk EU-medlemskab? Ministeren bedes endvidere besvare, om ministeren finder det er acceptabelt, at enkelte regeringsmedlemmer forfølger deres egen udenrigspolitiske linje så der skabes tvivl om regeringens officielle politik? Samrådet bedes besvaret i forbindelse med statsministerens forelæggelse af det uformelle topmøde i Det Europæiske Råd. Samrådsspørgsmålet har tidligere været stillet i Folketingsåret 2006-07, jf. EUU alm. del - samrådsspørgsmål Y.
Dato: 17-09-2007
Status: Besvaret
Emne: institutioner, udvidelsen
Dokumentdato: 17-09-2007
Modtaget: 17-09-2007
Omdelt: 04-10-2007

Samrådsspørgsmål om regeringens holdning til Tyrkiets optagelse i EU har ændret sig efter regeringsomdannelsen, til statsministeren, kopi til udenrigsministeren

Samrådsspørgsmål om regeringens holdning til Tyrkiets optagelse i EU har ændret sig efter regeringsomdannelsen, til statsministeren, kopi til udenrigsministeren (pdf-version)
Html-version