§ 20-spørgsmål S 3441 Om arbejdet i EU med at stramme de mikrobiologiske kriterier for salmonella i kødprodukter.

Af:
Til:
Dato: 29-04-2004
Samling: 2003-04
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Endelig besvarelse 05-02-2015
Spørgsmålets ordlyd:
Om arbejdet i EU med at stramme de mikrobiologiske kriterier for salmonella i kødprodukter.
Skriftlig begrundelse:
Dokumentdato: 29-04-2004
Modtaget: 29-04-2004
Omdelt: 29-04-2004

Svar: Om arbejdet i EU med at stramme de mikrobiologiske kriterier for salmonella i kødprodukter.

p20svar-63492 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 29-04-2004
Modtaget: 29-04-2004
Omdelt: 29-04-2004

Om arbejdet i EU med at stramme de mikrobiologiske kriterier for salmonella i kødprodukter.

p20Spg-63492 (pdf-version)
Html-version