Rapport fra Kommisionen vedr. midtvejsrapport om media 2007-programmet

Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet, Rådet, Det Europæiske Økonomiske og Sociale Udvalg og Regionsudvalget midtvejsrapport om media 2007-programmet

Kommissionens dokumenter vedrørende sagen
Meddelelse
KOM20100777 (pdf-version)
Læg i dokumentkurv
Sagens referencer
Fremsættelsesdato:
21.12.2010
Dokumenttype:
Meddelelse
Procedurenummer:
COM/2010/0777
EU's databaser om forslaget
  • 13-05-2011 kl. 10:00
    Møde nr. 31 i Europaudvalget

Media 2007-programmet, som råder over et budget på 755 mio. euro over en periode på syv år (2007-2013), har tre overordnede mål:

  • at bevare og forbedre den kulturelle mangfoldighed i Europa og den kinematografiske og audiovisuelle arv samt at sikre tilgængeligheden heraf for offentligheden og fremme tværkulturel dialog
  • at forbedre formidlingen af europæiske audiovisuelle værker både inden for og uden for EU
  • at styrke den europæiske audiovisuelle sektors konkurrenceevne inden for rammerne af et åbent og konkurrencedygtigt marked.

Kommissionens rapport redegør for de vigtigste resultater, der er opnået i løbet af de tre første år af programmets gennemførelse. Det konstateres i midtvejsrapporten, at programmet bør fortsættes og tilpasses i den resterende periode for at forbedre effektiviteten og tilpasningen til markedets behov.
 
Resultaterne af evalueringen vil danne grundlag for en meddelelse om en fortsættelse af programmet, der skal fremlægges inden udgangen af 2010 samt for den konsekvensvurdering, der skal gennemføres med henblik på en fornyelse af programmet efter 2013.

Resumeet er udarbejdet af Folketingets EU-Oplysning. For yderligere notater m.v. om forslaget se boksen med "relaterede dokumenter".