Indførelsen af en global afgift på finansielle transaktioner

Indførelsen af en global afgift på finansielle transaktioner

SEK (2010) 0409, spørgsmål 1

Ministeren bedes - i forlængelse af mødet i Europaudvalget den 30. august 2010 - fremsende en beskrivelse af de forskellige eksempler på skat på finansielle transaktioner, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for skat på finansielle transaktioner til brug for G20-mødet i Syd Korea.
Dato: 01-09-2010
Status: Endeligt besvaret
Emne: økonomi og finans
Dokumentdato: 01-09-2010
Modtaget: 01-09-2010
Omdelt: 01-09-2010

Spm. om en beskrivelse af de forskellige eksempler på skat på finansielle transaktioner, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for skat på finansielle transaktioner til brug for G20-mødet i Syd Korea, til udenrigsministeren, kopi til finansministeren

Spm. om en beskrivelse af de forskellige eksempler på skat på finansielle transaktioner, der er på europæisk plan, samt en beskrivelse af hvilke modeller, der pt. drøftes på EU-plan. Ministeren bedes desuden bekræfte, at regeringen ikke vil modarbejde, at EU udarbejder en model for skat på finansielle transaktioner til brug for G20-mødet i Syd Korea, til udenrigsministeren, kopi til finansministeren (pdf-version)
Html-version