L 163 Forslag til lov om ændring af lov om hunde og dyreværnsloven.

(Forbud mod besiddelse m.v. af visse hunde, båndpligt, aflivning af hunde, der skambider, midlertidig frakendelse af retten til at have med dyr at gøre m.v.).

Af: Justitsminister Lars Barfoed (KF)
Udvalg: Retsudvalget
Samling: 2009-10
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 92

Ministeren bedes yde teknisk bistand til at udarbejde et ændringsforslag, der indebærer, at gruppen af hyrde- og vagthunde fra Syd- og Østeuropa samt Asien undtages fra forbuddet med besiddelse mv. af visse hunde, men at det i stedet indgår i den evaluering, der efter tre år skal foretages af forbuddet, hvorvidt disse hunde bør omfattes af forbuddet eller eventuelt af særlige regler (f.eks. om båndpligt).
Dato: 01-06-2010
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 02-06-2010
Modtaget: 02-06-2010
Omdelt: 02-06-2010

L 163 - svar på spm. 92, fra justitsministeren

REU spm. 92 (pdf-version)
Html-version
ændringsforslag (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 01-06-2010
Modtaget: 01-06-2010
Omdelt: 01-06-2010

Spm. om teknisk bistand til at udarbejde et ændringsforslag, der indebærer, at gruppen af hyrde- og vagthunde fra Syd- og Østeuropa samt Asien undtages fra forbuddet med besiddelse mv. af visse hunde, men at det i stedet indgår i den evaluering, der efter tre år skal foretages af forbuddet, hvorvidt disse hunde bør omfattes af forbuddet eller eventuelt af særlige regler (f.eks. om båndpligt), til justitsministeren

Spm. om teknisk bistand til at udarbejde et ændringsforslag, der indebærer, at gruppen af hyrde- og vagthunde fra Syd- og Østeuropa samt Asien undtages fra forbuddet med besiddelse mv. af visse hunde, men at det i stedet indgår i den evaluering, der efter tre år skal foretages af forbuddet, hvorvidt disse hunde bør omfattes af forbuddet eller eventuelt af særlige regler (f.eks. om båndpligt), til justitsministeren (pdf-version)
Html-version